I have a school project in English, I have to write my favorite recipe of food or dessert. So I write in the process recipe for you to. I make one of day carrot cup cakes and they was SO GOOD! You have to try that! So lets get started
Dough:
2-4 carrots
200g room temperature margarine
1 cup sugar
1 cup brown sugar
2 egg
2 egg
6.5 cup of sifted flour
2 tsp cinnamon
2 tps baking powder
0.5 tps salt
2 cup of milk
Frosting:
300g Philadelphia cream cheese
200g room temperature margarine
200g room temperature margarine
500g sifted icing sugar
3 tbsp vanilla sugar
3 tbsp vanilla sugar
Now it's time to do this!
First thing you do is peel the carrots and grate them.
Then you take bowl and mixing both sugars and room temperature margarine of spongy foam.
Next you take eggs and add one at a time, mix between.
Take other bowl and mix dry ingredients.
Then you mix wet ingredients the dry ingredients and milk alternately dough. And last one you add crated carrots, mix.
Share your ready dough in cup cake mold and bake 200*C, 15-20min.
Frosting is easy, you have to put all the ingredients in bowl and whisk together about 3-4min.
Let it cup cake cool and put frosting in fridge cool. Then extrude according to your taste. When cup cakes are ready you can enjoy. YOU HAVE TO TRY!
Finnish-language instruction you find https://www.youtube.com/watch?v=QKzelywyPlk
Hope you like it! (and my english)
(Mulla oli kuvat porkkanakuppikakkuihin, mutta se olikin eri resepti, laitoin kuvat tähän, mut jouduin ottamaan ne pois. Ne ei käyny ollenkaan esimerkkinä tähän reseptiin. +Lisäksi käytin vain yksinkertaisesti sokerikuorrutusta. Otin kuitenkin muutaman kuvan malliksi niistä eri reseptin kuppikakuista.)
Tässä suomekielisesti ohjeet:
Taikina:
2-4 porkkanaa
200g huoneenlämpöistä margariinia
1dl sokeria
1dl fariinisokeria
2 munaa
6,5dl siivilöitynä jauhoja
2tl kanelia
2tl leivinjauhetta
0,5tl suolaa
2dl maitoa
Kuorrutus:
300g Philadelphia tuorejuustoa
200g huoneenlämpöistä margariinia
500g siivilöitynä tomusokeria
3rkl vaniljasokeria
Eli ensin kuori ja raasta porkkanat.
Sitten vatkaa kuohkeaksi vaahdoksi margariini, sokeri ja fariinisokeri. Lisää yksitellen munat vatkaten välissä voimakkaasti.
Sekoita kuivat aineet keskenään eri kulhossa. Lisää vuorotellen maitoa ja kuivat aineet voisokerimuna-seokseen. Lopuksi lisää porkkanaraaste, sekoita.
Jaa taikina kuppikakkuvuokiin ja paista uunissa 200*C n. 15-20 minuuttia.
Nosta kuppikakut jäähtymään ja sekoita sillä välin kaikki kuorrutteen ainekset keskenään ja laita kuorrutus viilenemään jääkaappiin. Kun kuppikakut ovat jäähtyneet, pursota kuorrutusta ja oristele oman mielen mukaan. Itse käytin siis vain sokerikuorrutusta, joka toimi ihan hyvin. Ainakaan maussa ei ollut vikaa, aivan taivaallisia. Sun on pakko kokeilla!
Englannin kieli tosiaan kaipaa vielä harjoitusta:)
VastaaPoistaEi enää englantia kiitos
VastaaPoista